sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Finntriathlon kerää koko sarja ja Sisupussikilpailu

Tulevan 2017 kauden voi hyvin helposti kiteyttää seuraavaan kuvaan. Tuli nimittäin varattua Finntriathlonin kerää koko sarja. Tietää ainakin mitä tuleman pitää ja Tahkolla onkin sitten minun elämäni toinen täydenmatkan kisa. Kokemus voi olla hieman erilainen mitä Ruotsin Kalmarin Ironman, koska kisaajia on reilun 2500 sijaan vain muutama sata. Mutta ei sillä väliä ja ainakin kustannustehokas tapa kisailla kun varaa kerralla kaikki kisat.

Jos muita kisoja vielä tulee lisää niin ne selviävät vasta ensi kesänä.



Lauantaina 3.9.2016 klo 10 alkoi Kaslink Foodsin järjestämä Sisupussikilpailu, tapahtuma oli ainoastaan yrityksen työntekijöille. #sisutuotteet #maire #kaslinkfoods




Kilpailun kulku kilpasarjassa
Prologi = nouda 4 rastia 20min sisään

Kickbike/juoksu = Joukkueittan annettiin yksi kickbike ja loput juoksu rasteja hakemaan, kaksi rasteista oli tehtävätyyppisiä. Toisessa täytyi saada sytytettyä tuli patterin ja teräsvillan avulla, toinen tehtävä oli tasapainoilua puiden väliin pingotettujen kuormaliinojen päällä.



Sprintti = Vyötäisille laitettiin koiranjuoksutusvaljaat ja sitten tuollainen koira (kuin kuvassa) kiinni ja vetämään täysillä 100 metriä, voin sanoa että melkoinen kokemus, ikinä en noin kovaa ole sataa metriä pinkonut.


Juoksu Uttihallille = siirtymä noin 2,5km juosten 

Uttihalli = hallin sisältä löytyi kiipeilyseinä joka piti kiivetä leveyssuunnassa läpi.

Esterata = sotilasesterata

Motivaatiomonttu = 15m korkea jyrkkä hiekkarinne joka piti kiivetä kaksi kertaa ylös ja alas, sen jälkeen piti rakentaa löytämistään tavaroista jousipyssy ja nuoli matkalla huoltopisteelle jossa oli sitten jousiammuntaa.

Suunnistus = tunti aikaa löytää niin monta rastia kuin ehti

Golf = tarkkuuslyönti 1 metrin sisään piti saada kohteesta

Pyöräily = pyöräilyä noin 5 km Jyräänkoskelle jonka jälkeen annettiin pelastusliivit ja kumivene laatikossa joka siis täytyi kasata ja sen jälkeen matkata sillä noin 1km joessa Paaskoskelle. Joesta nousun jälkeen kumivene kantoon ja juosten takaisin ylävirtaan minne pyöräit jäivät. Siinä saattoivat ohi ajavat autoilijat katsoa kun metsästä (kuivan hakkuuaukean) läpi juoksee pari tyyppiä joilla on pelastusliivit päällä, kumivene kannossa ja airot kädessä. :D



Melonta saunarannassa = Joelta matka jatkui pyörillä n. 5 km saunoille jossa odotti viimeinen tehtävä rasti. Tarkoituksena oli hypätä kanoottiin ja pujotella reittiläpi, lisäpisteiden toivossa osa yritti myös intiaanikäännöstä.



Kaiken kaikkiaan erittäin kiva toimintapäivä, juoksua tuli noin 30km, pyöräilyä noin 10km ja melomista noin kilsa. Kokonaismatkan ollen siis noin 40km ja aikaa tähän kaikkeen meni hieman vajaa 6 tuntia.

Tämä toimi oikein hyvänä harjoitteena tulevaa maratonia varten. Keskisykkeen ollessa 134 se sattuu oikein mukavasti PK1 ja PK2 alueiden välimaastoon. Alla vielä gps jälki reitiltä.