maanantai 16. huhtikuuta 2018

Triathlonperhe

Triathlonperhe

Hieman on ollut ajatukset muualla kuin blogin kirjoittamisessa kuluneen kuukauden aikana. Elettiin jänniä aikoja kun raskaus alkoi olla jo viimeisillään ja esikoinen syntyisi tuota pikaa. 

Synnytystä edeltävänä päivänä (silloinhan ei tiedetty että poju syntyisi seuraavana päivänä) käytiin Kotkassa tarkistukessa että kaikki oli pienokaisella hyvin ja sitten lähdettiin kotiin. 

Saman päivän iltana kun oltiin juuri menossa nukkamaan niin lapsivedet tulivat. Sitten soittoa Kotkaan että mitäs tehdään? Saatiin ohjeeksi tulla seuraavana aamupäivänä jos sinne asti pärjää. 

No, ei pärjätty. Neljän aikaan aamuyöstä päätettiin sitten lähteä ajamaan Kotkaan synnytykseen. Viiden aikoja perillä ja siitä sitten odoteltiin melkein ilta seiskaan asti ennen kuin ponnistusvaihe alkoi. 

Viittä vaille kahdeksan esikoinen sitten tuli tähän maailmaan imukuppiavustuksella. Tästä alkaa sitten triathlon perheen tarina, siitä miten vauvaelämä vaikuttaa harjoitteluun.



Kyllähän hän jonkin verran vaikuttaa treenaamiseen mutta onneksi pääsääntöisesti olen kuitenkin pystynyt tekemään treenit ohjelman mukaan. Aina välillä joutuu hieman säätämään tekemisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti