perjantai 24. huhtikuuta 2015

Talvijuoksu cup 5. osakilpailu

Näin se Talvijuoksu cup otti ja loppui, itselle ei jäänyt käteen muuta kuin muutama rikottu oma ennätys. Mutta enpä kyllä noista kisoista juuri muuta lähtenyt edes hakemaan.

Viimeisessä kisassa ei juoksu oikein kulkenut kun pohkeet heitti jumiin jo ekan kolmen kilsan jälkeen, mutta urhoollisesti taistelin kuitenkin uudet mailin ja 5km ennätykset. Uusi 10km ennätys jäi tällä kertaa haaveeksi loppuajan ollessa 45,47min.

Syy miksi kisassa ei juoksu kulkenut löytynee siitä että torstaina oli treeniohjelmassa 25km pk1-2 juoksu. Juoksu kyllä kulki hyvin ja vauhtikaan ei ollut liian luja mutta en ole vielä tottunut tuollaisiin matkoihin niin jalat ei vaan olleet palautuneet riittävästi.

Meillä oli Tiinan kanssa tarkoitus maanantaina käydä juoksumatto testissä mutta se peruuntui laiterikon takia ja koska majoitus kyseiselle paikkakunnalle oli jo järjestetty niin lähdimme reissuun joka tapauksessa. Juoksemisen sijaan kävimme uimassa 50m altaassa. Olihan se erilaista kuin 25m, matka taittui jotenkin nopeammin kuin lyhyessä altaassa vaikka ajat olivat ihan samoja.

Tiistaina oli niin mainio keli että päätin tehdä maanantaina väliin jääneet pyöräilyn ja juoksun sekä tiistain treenit samalla kertaa. Pyöräilyä oli 2 tuntia jonka jälkeen 10km juoksu ja sitten vielä 30x30s intervallit. Illalla oli vielä triathlon uinti. Joten koko päivän treeni määräksi tuli noin 5,5 tuntia. Voin kyllä sanoi että kivaa oli tehdä tuollainen pitkä treeni.

Keskiviikkona olisi ollut 3h pyöräily mutta tuli niin paljon ylimääräisiä menoja että tuo lyhentyi 47 minuuttiin mutta sentään jotain ehdin tekemään.

Torstaina olikin sitten eka pitkä juoksu, 25km piti tepsutella menemään. Viimeisillä kilometreillä jaloissa alkoi huomata väsymyksen mutta muuten juoksu sujui oikein hyvin. Samalla tämä juoksu oli pisin matka minkä olen ikinä juossut. Aikaa meni 2.22,06 koko matkassa, puolimaraton matka meni aikaan 1.59,10 joka on PK sykkeillä minusta erittäin hyvä saavutus. Kouvolan puolimaraton kun on jo parin viikon päästä 9.5. joten hyvää aikaa lupailee kyllä nämä tulokset.

Lauantaina oli sitten tuo viimeinen Talvijuoksu cupin kisa ja sunnuntaina sitten vuorossa oli 2 tunnin pyöräily.
Talvijuoksu Cupin osallistujia, itsehän olen kameran takana niin en päässyt kuvaan.