keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Nastolan perusmatka 15.6.2013

Vantaan pettymisen jälkeen lähdettiin Nastolan kisaan uusin odotuksin. Tällä kertaa Nastola oli paikkana minulle ihan uusi, mutta nyt mukana oli Tiina joten olimme molemmat ihmeissämme minne mennä. Aikamme ihmeteltyämme löysimme ilmoittautumispaikan ja kisaan osallistuminen oli varmistettu.. Sitten vietiin pyörä ja juoksu kamat vaihtoalueelle ja jäimme odottamaan kisainfon alkua. Infossa kuulimme että pyöräilyreitti tulisi olemaan raskas ja tuuliset olosuhteet eivät helpottaisi sitä yhtään. Lisäksi tuuli toi uuden haasteen myös uintiin, sillä aikaisemmissa kisoissa on sattunut olemaan tyynikeli. Olimme saaneet huoltojoukoiksi mukaan myös Tiinan vanhemmat jotka sitten avittivat missä osasivat ja napsivat kovasti kuvia.

Jännitys kohoaa kun minä kiskon jo märkkäriä päälle

Kiskoo kiskoo kyllä se menee

Alkulämpät otettu

Ja sitten odotellaan kisan alkua

Uinti suoritettu
Uinti oli todellakin raskas kokemus ja aaltojen mukana tunsi olevansa ajopuu. Välillä aallon sopivasti iskien siitä sukellettiin läpi tai sitten se sattui tulemaan päälle juuri silloin kun yritti hengittää ja sitten oli kaikki röörit täynnä vettä. Olisiko sitten ollut tuulen syytä vai minkä mutta uinti oli hitaampi kuin Vantaalla. 1500m uintiin kului aikaa 34min 29sek. Mutta silti uinti tuntui menneen paremmin kuin viimeksi.


Pyöräilykamat niskassa ja ei muuta ku polkemaan
Kun minun kisa oli jo hyvässä vauhdissa Tiina valmistautui omaan sprintti matkaansa. Jännitys lienee ollut korkealla hänelläkin.

Eiks oo hieno puku?

Ja sitten mennään

Siellä sitä mennään
Tiina uinti oli ollut niin nopea että kuvaaja oli missannut tiinan uinnista tulemisen ja sai hänet kiinni vasta kun pyöräily oli suoritettu.

Nyt pyörä rekille ja sit juoksu kamat niskaan


Äkkiä äkkiä kiire kiire

Toinen väsynyt kisailija tulee vaihtoon
Pyöräily oli todellakin ollut rankka. Mäkiä ja tuulta riitti kaiken aikaa. Aikaa sain kulutettua 40km matkalla 1h 20min 16sek. Vaikka aika oli jälleen hitaampi kuin Vantaan kisassa tuntui pyörä kulkevan paremmin. Olosuhteet ja reitti olivat vain hitaammat.

Ja sitten juoksemaan

Tiina saapuukin jo maaliin
Tiinan sijoitus omassa sarjassaan oli kolmas. Ei ollenkaan huono ensiyritykseksi. Hyvä Tiina.

Eka triathlon kisa onnellisesti takana
Juoksussa tuulinen keli ei haitannut mutta lämpötila oli kyllä liian korkea. Juoksi oli yhtä tuskaa, en saanut askelta rullaamaan kevyesti millään. Johtunee osittain raskaasta pyöräilystä. Oman juoksunu alkuvaiheessa näin kuinka Tiina taivaltaa jo juoksun käännöksen tehneenä kohti maalia. Läpyt siinä kohdatessa vaihdettiin ja tsempit toivotelteen. Matka tuntui loputtomalta, onneksi se käännös paikka tuli vastaan ja päästiin paluu matkalle mikä ei kyllä tuntunut yhtään helpommalle.

Lentävälle näyttää askel vaikka raskaalle se tuntui


Vielä viimeiset metrit


Urakka ohi

Juoksu oli hieman nopeampi kuin edellisessä kisassa ajalla 55min 35sek mutta se ei pelastanut kokonaisaikaa joka painui huonommaksi kuin Vantaalla. 2h 55min 36min oli tämän kertaisen suorituksen saldo ja sijoitus oli 56/69. Tämänkään kisan jälkeen ei auttanut jäädä sohvalle makailemaan sille seuraava kisa häämötti jo edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti