lauantai 17. tammikuuta 2015

Pyhtää minitriathlon 11.8.2013

Koska Tiinakin halusi vielä kisailla kaudella 2013, eikä minullakaan ollut halua lopettaa hyvin menneen Kuopion jälkeen, päätimme vielä lähteä kisaamaan Pyhtäälle minitriathlonissa. Matkoina tällä kertaa oli niinkin lyhyet kuin 300/16/5. Ainut kiva juttu tässä kisassa minulle oli se että tuo Kuopion kisa oli ollu edellisenä päivänä joten palautuminen siitä on ollut minimaalista. Mutta fiilikset olivat kuitenkin hyvät niinpä varusteet jälleen niskaan ja menoksi.
Vaikka tuo uinti oli noinkin lyhyt päätin silti laittaa märkäpuvun päälle vaikka melkein kaikki muut lähtivät kisaan ilman pukua ja se oli virhe. Samoin oli virhe lähteä uimaan kovaa koska ajattelin että näin lyhyen uinnin kyllä jaksaa vetää täysillä mutta niin vaan kävi että loppu 200m oli jo tuskaa ja minua ohiteltiinkin siinä sitten jonkin verran. Mutta se minä saatoin voittaa märkäpuvulla uinnissa hävisin kyllä sitä sitten pois kiskoessa. Aikaa uintiin kului 5min 18sek. 

Kuten tiedoista näkyy eka satanen täysillä ja loppu niin lujaa ku pystyy

Uinnin jälkeen siirryttiin taas pyöräilyyn ja pyörän ollessa minulle omasta mielestä vahvuus lähdinkin sitten kovaan tajaa-ajoon. Ohituksia tulikin muutamia pyöräilyn aikana mutta kärkijoukkoa en saanut poljettua kiinni. Vaikka itse pyöräily sujuikin hyvin aikaan 28min 56sek
Pyöräilyn dataa
Sitten siirryttiin juoksuun jossa tossu tuntui lentävän oikein toden teolla, kertaakaan aikaisemmin näin lujaa en ollut pystynyt juoksemaan kisassa tai missään muuallakaan ja 5km ennätys siinä tuli sitten juostua eli 22min 51sek.

Juoksun dataa
Vaikka kisa itsessään sujui mallikkaasti ei vauhti silti riittänyt palkintopalli sijoituksiin vaan loppuajalla 59min 22sek irtosi sijoitus 4/9.

Tiinalla tosin kisa kulki vielä paremmin ja hänelle irtosi ensimmäinen voitto triathlon harrastuksessa.

Palkinto saatu
Voittajan tuuletus

Näihin hyviin tunnelmiin olikin sitten aika päättää triathlon kausi 2013 mutta pari toisenlaista kisaa odotti vielä ennen kuin pillit laitettaisiin pussiin.