tiistai 13. tammikuuta 2015

Treenikausi 2012-2013

Kisakausi 2012 oli siis ohitse ja talvi teki tuloaan se siis tietää treenikauden alkua. Juoksua, sisäpyöräilyä, salilla käyntiä, uintitreenejä, hiihtoa ja yhteistreenejä.
Mutta vielä ennen masentumista pelkkään treenaamiseen oli edessä yksi seikkailukilpaulu. Nimeltään se oli Tehopakkauskisa. Tämä kisa on Tetra Pakin vuosittain järjestämä kisa asiakkailleen johon minulla oli kunnia osallistua työkavareideni kanssa. Kisa on siitä jännittävä tapahtuma että etukäteen siitä ei kerrota muuta kuin minne tulla ja mihin aikaan. Sitten kun kisa alkaa joukkueet saava ohjeet joiden mukaan toimia ja aina kun yksi tehtävä on suoritettu niin saadaan huoltopaikalla uusi kirjekuori jonka mukaan jatkaa seikkailua. Tänä vuonna minun joukkue sijoittui neljänneksi.

Koska kaikilla oikeilla urheilijoilla näytti olevan urheilukello mistä seurata tuloksia niin minunkin täytyi hankkia sellainen ja pääsyin ostamaan Garmin Forerunner 910xt kellon, sykevyöllä, juoksuanturilla sekä nopeus- ja kadenssianturilla. Koska kellossa on niin paljon ominaisuuksia meni talvikellon käyttämisen opetteluun ja uusien tietojen lukemiseen opetteluun.

Uimassa käytiin ahkerasti ja dataa kertyi paljon.

Uintitreenin tietoutta
Myös pyöräilyä harrastettiin Kouvolan pyöräilijöiden vuorolla jäähallin juoksurataa ympäri polkien. Yksi kierros oli 261m pitkä niin kahteen tuntiin niitä kierroksia tuli aikas monta.

Pyöräily dataa jäähallilta
Ja juoksemista tuli myös kovasti tehtyä

Juoksu dataa
Koska talvi 2012-2013 oli erittäin hyvä luminen talvi myös hiihtämään päästiin usein niin sieltäkin alkoi tulla tietoa. Ja olihan omasta edellisestä hiitokerrasta kulunut reipas 15 vuotta niin hiihtovälineet täytyi ensin käydä ostamassa ja seuraavaksi täytyi alkaa muistella miten sitä hiihdettiin. Onneksi tuo perisuomalainen taito oli juurrutettu luihin ja ytimiin jo lapsena niin hiihtämisen jalotaito palautui hyvinkin nopeasti takaisin.

Hiihto dataa
Talvikauden treenit kuluivat hyvin ja kevät alkoi lähentyä huimaa vauhtia. Mutta onneksi treenaamista oli takana sen verran hyvin että tulevalta kisakaudelta voisi odottaan paljon.

Talvenaikana tulleet treenit yhteensä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti