sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Treenit syyskuu 2014 - tammikuu 2015 ja kauden 2015 suunnitelmat

Päätimme Tiina kanssa ottaa meille henkilökohtaisen valmentajan tälle treenikaudelle niin olisi sitten selvät sävelet mitä milloinkin pitää tehdä kun tähtäin on nyt selvillä. Minun vanha tuttu valmentaja ja Tiinakin oli jo jonkin verran ehtinyt tutustua triathlonisti Jasmin Pienimäkeen http://www.triathlonvalmennus.fi/
Hän alkoin nyt sitten meille laatimaan viikko kohtaisia treeni ohjelmia, lisäksi syyskaudelle ilmoittauduimme molemmat uintikursseille minä ilmoittauduin triahtlon uintiin ja Tiinan kanssa lähdettiin molemmat masters uintiin. Nyt vuoden vaihduttua ilmoittauduimmen Tiinan kanssa ainoastaan triathlonuintikurssille. Alla on dataa 5kk ajalta juoksusta, pyöräilystä ja uinnista. Kyllähän tuossa ajassa on oikein mukavasti ehtinyt tehdä matkaa taittaa.

Juoksu dataa 5kk ajalta 
Pyöräily dataa 5kk ajalta
Uinti dataa 5kk ajalta
Tulevan kesän kisa tavoitteet alkavat olla jo melkoisen selvät. Syksyn aikana ehdittiin Tiinan kanssa jo ilmoittautumaan siihen päätavoitteeseen eli Kalmarin Ironman kisaan ja samoin siihen valmistavaan kisaan eli Joroisten puolimatkaan. Puolimatkankisa on tarkoitus vetää niin lujaa kuin vaan kykenee ja siitä sitten selviää tavoitevauhti ja aika Ironman kisaa varten. Edellisestä puolikkaasta jäi sen verran hampaankoloon että omissa haaveissa olisi sen suorittaminen, jos se menisi kuin strömsössä, noin 5h 15min. Saas nähdä kuin äijän käy. Jos puolikas menisi tuohon aikaan niin silloin Ironman kisa voisi mennä alle 12h juuri ja juuri. Mutta kunhan pääsee maaliin ja alle 15h niin silloin olen tyytyväinen.



Kalmarin Ironman kisaan ilmoittauduttu 
Joroisten puolimatkalle ilmoittauduttu

Kiskon perusmatkalle ilmoittauduttu
Näiden kisojen lisäksi olisi vielä tarkoitus ilmoittautua pariin sprinttimatkan kisaan, jolloin kisa kisalta matkat pitenisivät ja kausi saataisiin päätökseen triathlonin kuninkuus matkaan eli juuri tuohon Ironman kisaan Ruotsin Kalmarissa. Tähän päättyykin nyt tämä pikainen kertaus minun triathlon historiasta ja nyt alan sitten pitämään treeni blogia toivottavasti viikoittain ja kertomaan tuntemuksiani kuinka ne ovat sujuneet ja miten omasta mielestäni kehityn. Kolme talvijuoksu cupin kisaa on vielä tulossa tässä talven aikana niin jotain jännitettävää sentään on ennen triathlon kisoja. Käymme myös säätämässä kisapyörät kohdilleen ammattilaisen avustuksella Lahden pyörähuollossa tammikuun lopussa niin sitten pitäisi viimeistään olla pyörät iskussa kisaa varten. Niin ja olemme Tiinan kanssa myös jo syksyllä liittyneet X-tri Lahti triathlon seuraan. http://www.xtrilahti.fi/
Kevään aikana tilaamme sieltä sitten seuran asuja joissa pääsemme sitten kisaamaan tulevia kausia.

X-tri Lahti
Mutta näin tähän mennessä ja tarkoitus tulevaisuudessa edetä, palaan jälleen asiaan kun viikottaiset treenit on suoritettu tai jotain ihmeellistä tapahtuu.