sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Talvi 2013 ja vuosi 2014

Vaikkakin aluksi näytti hyvältä että tulevasta talveta tulee hyvä treenikausi niin se ilo loppui lyhyeen kun päätettiin alkaa remontoimaan asuntoa. Ensin piti tehdä ainoastaan sauna mutta kun vauhtiin päästiin niin samallahan se koko kämppä tuli tehtyä. Kuukauden verran tässä projektissa vierähti eikä sinä aikana ehtinyt treenailemaan ollenkaan. Mutta olihan sentään hieno kämppä missä asustella.
KHH remontin jälkeen
Vierashuone remontin jälkeen

Käytävä ja vaatehuone remontin jälkeen

Olohuone remontin jälkeen


Ruokailu tila jälkeen remontin
Sauna remontin jälkeen
 Remontin jälkeen pari kolme kuukautta ehtikin jälleen treenailemaan normaaliin tahtiin kunnes vastaan puolivahingossa tuli myynnissä oleva iso rivitalohuoneisto. Hinta oli erittäin edullinen mutta asunto vaatisi täydellisen remontoinnin. Mutta koska sijainti oli erittäin hyvä ja asunnon pohjaratkaisu myös, päätimme ostaa sen pois kuljeksimasta ja laitoimme vanhan asunnon myyntiin.

Koska lisää remontointia oli siis tiedossa treenaaminen sai jälleen kerran jäädä toissijaiseksi asiaksi. Samalla remontti merkitsisi sitä että tavoite minkä olin asettanut itselleni siis Ironman kisa viimeistään 35 vuoden ikäisenä lipeäisi käsistä. Mutta aina voi asettaa uusia tavoitteita ja seuraavaksi tavoiteltiin Ironman kisaa vuodelle 2015.

Uuden asunnon remontointi alkoin maaliskuussa ja kesti aina lokakuulle asti. 8 kuukautta siinä vierähti remppaa tehden mutta jälki oli sitten juuri sellaista mitä halusimme ja saatoimme toivoa. Alla kuvia ennen ja jälkeen remontin, kuva otettu suunnilleen samasta paikasta molemmilla kerroilla.















Koska syksyn viileät kelit tulivat hieman liian nopeasti jäi terassin valokatteen runkorakenteet maalaamatta ja siitä täytyykin sitten jatkaa taas kun kelit lämpenevät niin paljon että maalit taas kuivuu.

Nyt olitiinkin sitten jo lokakuussa 2014, koko kisakausi oli mennyt sivu suun ja täytyi alkaa treenailemaan sisätiloissa. Onneksi olimme muuttaneet yhden huoneista kuntosaliksi niin siellä onkin oikein mukava tehdä treeniä kun kelit ulkona ovat surkeat.



Koska kisat olivat menneet ohitse koko vuodelta, vastaan tuli kaverin kertomana talvijuoksu cup. Joka juostaan talven aikana kerran kuussa järjestettävällä 10km juoksulla. Ensimmäisen kisan aikaan minulle kuitenkin sattui flunssa päälle joten jouduin sen jättämään välistä mutta Tiina oli siellä innokkaasti juoksemassa. Matka tässä ekassa kisassa oli 12,5km, mutta tunnin alitus oli silti kaikilla haarukassa.

Laukausta odottaen

Sit mennään

Hop hop hop

Sinne ne häviää

Altti maalissa

Miska maalissa

Tiina maalissa
Näin se kisakausi 2014 oli avattu Tiinan osalta minä saisin odottaa sitä vielä pari viikkoa seuraavaan juoksu kisaan asti. 7.12.2014 se sitten koitti minun kisakauden avaus ja päätös yhtäaikaa.

Talvijuoksu cup dataa
Tälläkin kertaa mukana olivat Miska ja Altti joiden kanssa olisin samassa sarjassa joten tuttuja vastustajia oli siis tiedossa. Tiina oli myös mukana mutta tietenkin omassa sarjassaan. Omalta osaltani juoksu sujui erittäin hyvin ja 10km oman ennätyksen juoksin siinä samalla, aikaan 46min 45sek. Mutta sijoitus oli silti 12/13. Ainoastaan Miska jäi minun taakse. Täytyi vain todeta että juoksukisan ollessa kyseessä niin taso on vaan huomattavasti kovempi. Altille hävisin vajaan minuutin. Mutta ei sillä sijoituksella niin väliä kun kisa sujui omaan tasoon nähden erittäin hyvin ja ennätyskin tuli rikottua siinä samalla. Siinä oli sitten vuosi 2014 paketissa ja jäätiin odottamaan tammikuussa 2015 olevaa seuraavaan cupin osakilpailua.