lauantai 17. tammikuuta 2015

Vartti triathlon 28.7.2013

Sairaalareissusta ja Joroisten kisasta toivuttuani koitti Kouvolassa Vartti triathlonin kisapäivä. Tällä kertaa päivä oli helteisen mukava 24 astetta. Uinti tässä kisassa oli 500m, pyöräily 40km ja juoksu 10km. Tällä kertaa järjestelyt olivat muuttuneet Kouvolan keskustasta Käyrälammelle jossa olikin paljon paremmat puitteet kisalle. Koska kisoja oli alkanut tulla jo mukavaan tahtiin niin lähtö tunnelmaan alkoi jo tottua eikä jännitys enää niin paljon tuntunut. Kyseessä kun oli hieman rennomman tason kisa mitä Joroisilla ei järjestelytkään olleen niin tiukkoja vaan tunnelma oli hyvin rento. Kisa numerot haettiin pakettiauton perästä ja vaihtoalueella sai vapaasti valita paikan mihin halusi varusteensa laittaa. Tiina oli jälleen mukana kisaamassa olihan hän niin innostunut nyt tästä uudesta lajista ettei malttanut pysyä pois. Samoin hänen vanhemmat olivat seuraamassa kisaa kun tässä lähiseudulla kerta oltiin. Saatiinpahan reilusti kuvia tästä kisasta samalla. 

Valmistautumassa uintiin
Lähtöä odotellessa
Ja taas mennään
Uinti tuli aloitettua liian kovaa ja siitähän seurasi totaalinen hyytyminen vaikka matka ei ollutkaan pitkä niin heti tuli ylimääräisiä minuutteja.

Tiina heti perässä
Uinti tosiaan meni hieman penkin alle liian kovan lähdön takia. Aikaa kului 10min 9sek.

Mutta vaihdossa Tiina pääsikin edelle
Sitten minä pääsen pyöräilemään

Pyöräily seurue tulee sieltä
Pääsin ajamaan mukavaan porukkaan koko pyöräilyn ajan joten peesissä saatiin oikein hyvä aika tehtyä.

Nauhan jälkeen ei saa enää pyöräillä
Pyöräilyssä tein oman ennätykseni 40km matkalla ja siitä saan kyllä kiittää peesaus porukkaa. Ajaksi tuli 1h 5min 54sek.

Tiinakin tulee jo pyöräilystä
Kääntöpaikka ja juottopiste
Koska oli niin kuuma vedet tuli kaadettua niskaan


Loppukiri maaliin
Kovan pyöräilyn takia juoksun aloitus oli rankka ja kun jalat alkoi matkan taittuessa vertyä, alkoi helle tehdä tehtäväänsä. Lisäksi juoksu reitti oli lähdöstä kääntöpaikalle käytännössä koko ajan ylämäkeä. Maaliin kuitenkin päästiin ajassa 53min 28sek. Koko touhuun kului aikaa 2h 11min 40sek ja loppusijoitus oli 6/19.

Tiinakin pääsi maaliin

Kyllä hymyilyttää, pisin kisamatka tähän mennessä suoritettu